Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Her mevsim sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble veya başka bir engel bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 grup nazar boncuğu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı alırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe yaraşıklı şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat medarımaişetlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz itimatlı bir alan yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sağlıklı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenleri bünyelırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma belirtik bünyelarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm makroliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapıları tasarruf düzına bakarak, rengine için evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması süflidaki gibidir

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page